Instalatii incalzire sere/ferme

Firma PRO HVAC SERVICES cu experienta zecilor de proiecte executate pentru aplicatiile in agricultura executa la cel mai inalt grad calitativ instalatii de incalzire, menite sa asigure climatul optim pentru dezvoltarea culturilor de legume sau mediul propice de crestere al animalelor.
Avem experienta necesara si conexiunile cu cei mai mari producatori de echipamente pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune solutii pentru incalzirea spatiilor de productie.
Inca din faza de proiect putem sa va propunem solutii alternative pentru consumul de combustibil cat si pentru implementarea solutiilor de alimentare cu energie termica.
Lucram alaturi de producatorul de cazane Metalerg care propune cazane ECO cu consumul cel mai ieftin de combustibil, si anume balotii de paie. Comparativ cu consumul de peleti, gaz, lemn, energie electrica, consumul de baloti de paieeste cea mai ieftina sursa de incalzire fiind un compustibil ce de obicei se iroseste pe camp. Un balot de paie poate asigura autonomia pentru un cazan de 400-600 kw pentru 5-8 ore.
Implementam retele de distributie agent termic cu cele mai mici pierderi pentru ca energia produsa de cazane sa ajunga la consumatorii finali.Folosim teava preizolata ingropata, metalica sau PEX, prin sudura sau electrofuziune, astfel incat gradul de executie sa fie cat mai profesionist posibil.
Comercializam si montam aeroterme pentru medii speciale, cele pentru agricultura, unde gradul de umiditate este foarte mare acestea fiind de la cel mai mare producator in domeniu.
Reusim sa va livram solutia completa pentru a incalzi serele de legume sau fermele de animale cu consumul cel mai mic de combustibil ce va asigura un randament crescut al productiei.

In acest domeniu va putem oferi urmatoarele servicii:

  • Proiectare instalatie in functie de aplicatie;
  • Executie si montaj instalatii incalzire cu tevi preizolata metalice, tevi PEX sau inox;
  • Montaj tubulatura textila, spiro, ALP;
  • Montaj ventilo-convectoare, aeroterme, grupuri pompare;