Instalatii termice-sanitare

Echipa PRO HVAC este compusa din tehnicieni si instalatori cu o experienta vasta in domeniul instalatiilor termice si sanitare. 

Avem colaborari cu cei mai renumiti producatori in domeniul echipamentelor termice si ii amintim pe cativa dintre cei mai importanti : BUDERUS, VIESSMANN, FERROLI, WILO, GRUNDFOS.

Serviciile noastre sunt urmatoarele:

 • Proiectare instalatii termice-sanitare;
 • Comercializare de centrale termice cu puteri intre 24-3000 KW;
 • Comercializare de automatizari  pentru centrale termice;
 • Comercializare de pompe si grupuri de pompare;
 • Montaj complete camera centrale;
 • Executie instalatii termice imobil;
 • Evaluari si optimizari instalatii termice;

Comercializam si executam instalatii complete gata proiectate sau va putem oferi chiar si proiectare in cazul in care nu aveti solutia pentru instalatia termica aferenta imobilului dumneavoastra.

Procesul pe care il punem la dispozitie este unul profesionist si are urmatorii pasi:

 1. Vizionarea locatiei de catre un inginer desemnat din partea PRO HVAC, moment in care beneficiarul isi expune ceea ce isi doreste in privinta instalatiei si a echipamentelor termice, inginerul ia masuratori si date pentru a discuta cu proiectantul.
 2. Proiectantul preia datele de la inginer si calculeaza pretul pentru proiectarea instalatiei si un buget estimativ pentru investitie, apoi il transmite beneficiarului.
 3. Dupa acceptul beneficiarului se incepe partea de proiectare si informarea asupra echipamentelor necesare.
 4. Se transmite o oferta finala incluzând si implementarea solutiei din proiect, inclusiv partea de manopera si materiale.
 5. Dupa acceptul final al beneficiarului se trece la implementarea proiectului cu timp de livrare si executie contractual.
 6. La finalizarea lucrarii dupa punerea in functiune a echipamentelor si a probelor necesare se inainteaza documentele aferente.

Pe langa executia de noi proiecte ne ocupam si de service la echipamentele deja aflate in exploatare, putem incheia contracte de service.

Avem acces la cele mai bune preturi la accesorii din instalatiile termice (pompe, schimbatoare caldura, vane, regulatoare de presiune, automatizari).