Verificari cazane

           SERVICE CENTRALE TERMICE   

                      Echipa PRO HVAC Services executa servicii de instalare, montare si verificare tehnica periodica pentru centrale termice cu puteri intre 24 Kw si 4000 Kw.

                    Verificarea tehnica a centralei termice consta in urmatoarele:

-se realizeaza, conform legislatiei, la fiecare 2 ani pentru a asigura buna functionare a centralei termice (care sa corespunda cu normele de functionare in siguranta), pentru a preveni eventualele defectiuni ce ar putea sa apara.
-se realizeaza cu ajutorul aparatelor de detectie omologate precum manometru, multimetru, pompa de verificare si analizor de gaze, si consta in analizarea noxelor emanate de aparat.

Operatiuni care se executa:

  • Verificarea existenţei „Livretului aparatului”;
  • Verificarea integrităţii aparatului şi a menţinerii condiţiilor iniţiale de instalare;
  • Verificarea şi reglarea instalaţiei de ardere în scopul realizării unei arderi complete, cu eficienţa indicată de producător;
  • Analiza gazelor arse şi verificarea încadrării valorilor în limitele admise;
  • Efectuarea verificarilor aplicabile in conformitate cu conditiile tehnice prevazute in livretul aparatului, precum si in instructiunile producatorului.
  • Dupa efectuarea lucrarilor necesare se predau catre beneficiar documentele necesare si se mentioneaza in livretul aparatului operatiunile executate.

Aparatura moderna

Aparatura moderna si precisa pe care o utilizam TESTO, asigura un rezultat exact al verificarilor efectuate. TESTO 340 este utilizat în puneri în funcțiune și verificări tehnice periodice ale centralelor termice. Acest echipament include: sondă de prelevare probe, imprimanta și analizor de gaze de ardere cu 4 senzori, astfel masurând parametrii O2, CO(H2), NO și SO2, având astfel configurația optimă pentru măsurători la sistemele de încălzire pe combustibil gazos, lichid și solid.

Firma PRO HVAC Services este autorizata pentru instalare, montare, reparare si verificare tehnica periodica pentru centrale termice cu puteri intre 24 kw si 4000 Kw.

 

PRET Verificare centrala termica < 35 KW

Pret Promotional

189 Lei

 

 

DISPECERAT : 

0786 86 87 01